Customer Testimonials

zonnejurkjes

" eindelijk een site gevonden waar ze "gewone" uv jurkjes en leggings hebben i.p.v. alleen strandjurkjes en badkleding. Met bestellen even in verwarring gekomen omdat er gevraagd werd naar de provincie, waar je alleen kon kiezen uit zeeland, maar verder een goede site en goede service. Levering was snel, de volgende dag alles in huis. "
Richard

Geweldige service

" Hoi, Ik wil je jullie toch even bedanken voor de geweldige service, ik weet dat ik al heel laat was met bestellen maar toch heb ik alles voor onze vakantie nog ontvangen "
Mirna

1 woord 'geweldig"

" De kleine heeft het pakje de hele vakantie aangehad!! Niet verbrand en hij vond het geweldig! "
Patrick

" Voor onze 3 kinderen 3 super mooie zwempakken helemaal naar wens. Zeer goede service en snelle levering! "
jaqueline

" Super service, mooie pakjes! "
Anna Streefkerk

" Ik ben al vier jaar een zeer tevreden klant. De service is super, bij twijfel krijg je goed advies. Afwijkende wensen of een spoedbestelling bij een last minute vakantie, worden supergoed opgepakt. De kleding is van goede kwaliteit, mijn dochter draagt het graag, ook als het nat wordt. Ideaal voor op vakantie maar ook als er een zwembadje in de tuin staat. "
Annelies

" Ivm met deze enorme zonnige periode op zoek gegaan naar een cap (petje) met nekbescerming voor mijn zoon en mijzelf. Beiden zitten vaak op de fiets en dan schijnt de zon zeer fel op hoofd en nek. Via internet uitgekomen op de site van zonnekleding.nl. Mooie duideliijke site en caps snel gevonden. 2 petjes besteld en met 2 dagen binnen, althans 1 ipv 2. Hierop mailtje gestuurd en direct antwoord dat de 2 de onderweg is. Foutje bij inpakken wat uiteraard kan gebeuren. KORTOM HULDE VOOR DEZE FIRMA EN DE MOEITE WAARD OM TE BESTELLEN? GOED MATERIAAL EN KLANTGERICHT "
Jaap Rang

Top !

" Superkwaliteit en snel geleverd Top!! "
Mirna

" Goede service. Bedankt voor het toesturen van het extra pakje. Hierdoor een goede keuze kunnen maken. Als het pakje te klein is geworden kom ik zeker weer terug. "
monique Mies-Kil

© 2014 | All rights reserved!