Over ons en Zunblock

Zonnekleding webwinkels

Zonnekleding is onderdeel van de Top1 groep welke handelt onder de naam Top1 Online.  Deze internetwinkels leveren een groot assortiment producten welke rechtstreeks uit voorraad geleverd worden. Alle prijzen in deze internetwinkel zijn inclusief btw.

Top1 Online biedt hoogwaardige producten van topkwaliteit en heeft uitsluitend het beste van het beste in het assortiment. Naast dit top assortiment staan wij uiteraard voor een goede service naar onze klanten toe. Heeft U vragen over onze diensten en/of producten, neem dan even contact met ons op. Wij helpen U graag verder en beantwoorden al Uw vragen.

Wij zijn bereikbaar via email: klik hier

Over ZUNBLOCK

SUNBLOCK AB met de merknaam ZUNBLOCK is de marktleider in Scandinavië voor UV beschermende kleding en is sinds 2001 op de markt.
Ook achter ZUNBLOCK in Zweden staan moeders, die de uitdaging aangingen hun kinderen zo goed mogelijk tegen de UV straling te beschermen.

Marika René (steeds nog de eigenaar) ging voor haar eigen kind op zoek naar UV kleding.
Wat toen in Australië al “gewoon” was en heel makkelijk te verkrijgen, kon ze destijds in Zweden niet vinden. Dus heeft ze haar eigen UV kledingslijn ontwikkelt en op de markt gebracht,

ZUNBLOCK (merknaam sinds 2010). De producten van ZUNBLOCK zijn van hoogwaardige kwaliteit met vrolijke kleuren en aantrekkelijk design voor kinderen en ook volwassenen. Alle producten zijn naar de strenge, international geldende normen voor UV kleding getest (AS/NZ 4399:1996, EN 13758-1) en goedgekeurd met “Excellent sun protection UPF 50+”. Kijk voor verdere informatie onder de tests


© 2014 | All rights reserved!