Waarom UV-werende kleding?

by Team Zonnekleding | Nog geen commentaar. | 1160 keren bekeken

 Klik op de foto om het artikel te openen

 
Waarom UV-werende kleding?   
 

 UV-werende kleding van Zunblock is veiligst voor kind

 

Als kinderen in de zomer buiten spelen, moet je ze goed beschermen tegen te veel UV-straling. De simpelste en meest veilige methode is het dragen van speciale UV-werende kleding met factor 50+. Deze kleding houdt 98% van de UV-stralen tegen. Zonnebrandcrème heb je vanaf nu dus alleen nog maar nodig voor de overgebleven onbedekte huidoppervlaktes.

De kinderhuid is veel dunner en gevoeliger dan die van volwassenen en biedt bijna geen bescherming tegen UV-straling. En dat is een serieus gevaar! De consequenties van een verbrande kinderhuid zijn vele malen groter dan bij een volwassene. Kinderartsen raden ouders aan om UV-werende kleding aan te schaffen. Dat is de beste manier om de gevoelige kinderhuid te beschermen.

Zunblock kleding ‘zeer goed’ in de testen
De UV-werende kleding van het Zweedse merk Zunblock komt steevast als ‘zeer goed’ uit internationale consumententesten. En terecht want met een beschermingsfactor van 50+ is kleding van Zunblock onmisbaar in de zon. Het merk heeft naast zwempakjes of tweedelige zwemkleding ook broekjes en shirts, jurkjes, schoentjes, petjes en zonnebrillen in hippe felle kleuren waardoor je je kind snel herkent op het strand.

 

De kleding van Zunblock heeft een goede pasvorm. De stof voelt heel aangenaam en koel aan waardoor je ook armen en benen bij hoge temperaturen kunt bedekken zonder dat het te warm is.  Zunblock heeft alleen kwalitatief hoogwaardige producten die gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten. In Nederland is kleding van Zunblock exclusief verkrijgbaar in de webshop van Zonnekleding.

Veilige zon tips
– Bedek zoveel mogelijk huidoppervlakte – dus ook de armen en benen – met UV-werende kleding
– Vermijd de zon zoveel mogelijk, met name tussen 11.00 en 15.00 als de zon het hoogst staat.

 

Commentaar (0)

Schrijf commentaar

Uw naam:


Beoordeling: Slecht           Goed

Vul de Captcha code hieronder in:
Uw commentaar: Notitie: HTML wordt biet vertaald!

© 2014 | All rights reserved!